Wij willen van de wereld een betere plek maken

We gaan voor Social Impact. We doen dit samen. Of het nu gaat om waardig werk, economische groei, welzijn en groei.

Daarom zoeken we voortdurend naar samenwerkingspartners. Dit kunnen bedrijven of overheidsinstanties zijn die op zoek zijn naar invulling voor hun maatschappelijke doelstellingen. Daarbij zijn we op verschillende vraagstukken in te zetten.

Leiderschapsontwikkeling

Ten eerste kunnen we worden ingezet op het ontwikkelen van leiderschap en potentieel van uw medewerkers. Hoe we dit doen? We maken een op maat traject die gebaseerd is op de behoeften en wensen die bij leidinggevenden en uw context spelen. Ook hierbij bestaat ons aanbod uit coaching, training, speelse werkvormen tot en met meerdaagse verdiepingstrajecten waar persoonlijke groei, leiden van teams, organisatie gedrag en cultuur en maatschappelijke vraagstukken centraal staan.

Talentontwikkeling

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om talent te helpen ontwikkelen. Hoe doen we dit? We zetten talent (tijdelijk) in op maatschappelijke projecten of vraagstukken en helpen uw talent te groeien door nieuwe kennis en ervaring te laten opdoen. We starten altijd met een persoonlijke intake zodat we uitgaan van de persoonlijke groei ambities en behoeften. Van daaruit maken we een aanpak op maat, gebaseerd op jarenlange ervaring in training en coaching en uiteraard laten we ons ook hier niet beperken qua creativiteit.

Veerkracht en welzijn

De uitdagingen van deze tijd en continue proces van veranderingen vragen om veerkracht en aandacht voor welzijn. Wat bieden we? Onze begeleidingstrajecten brengen nieuwe energie, inzichten en inspiratie. Dit doen we vanuit verbinding, ontwikkeling en compassie.

Deze essentie is verweven in wie we zijn en wat we doen en in onze aanpak (Esther Langen). Onder begeleiding van ervaren professionals in een vertrouwde en inspirerende omgeving bieden we daarmee nieuwe perspectieven voor balans en groei.

We gaan we uit van gelijkwaardige samenwerking en het laten ontstaan in het moment. Uw behoeften, thema’s en wensen zijn voor ons leidend om een passend traject aan te bieden.

De Vindplek biedt daarmee een plek waar uw medewerkers iets kunnen vinden waarvan ze niet wisten dat ze dit zochten, vanuit de ontmoeting met anderen en het samen creëren, begeleid door een team van enthousiaste professionals.