Een initiatief voor en door jongeren

We gaan voor een co-creatie van jongeren, bedrijven, maatschappelijke instellingen, sociale ondernemers en de gemeente om samen een positief verschil te maken.

De Vindplek Loosduinen

Ons doel: jongeren een plek bieden waarin ze hun potentieel (talent) vinden, zichtbaar maken en inzetten voor maatschappelijke impact. Met De Vindplek Loosduinen verbinden en inspireren we jongeren om met elkaar projecten op te zetten. Voor meer beweging en inclusiviteit in de buurt en wijk, en ook om meer te ontdekken over eigen talenten en mogelijkheden.

We werken proactief samen met andere sociale ondernemers, ZZP’ers, lokale organisaties en bedrijven. Mocht je interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op. We delen met plezier ons plan van aanpak.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar?

We zoeken jongeren van 15 tot 25 jaar, die zin hebben om samen te ontmoeten, ontdekken en creëren. Woon jij in Bohemen en Meer en Bos, Kijkduin, Ockenburgh, Noord Waldeck of Kraayenstein en Vroondaal?

Wil je iets vernieuwends doen?

Zoek je naar je eigen plek en wil je meer over jezelf ontdekken of werken aan jouw talent? Wil je graag iets vernieuwends doen? Ben je op zoek naar gelijkgestemde jongeren om mee samen te werken en iets te betekenen voor je directe omgeving, je buurt? Of om samen een project op te zetten–iets dat je leuk vind voor op school, jouw opleiding of (op weg naar het vinden van) werk? Hoop je iets te vinden dat past bij je dromen en ook de dromen van anderen? We nemen jou mee op avontuur – in een kort en krachtig programma ga je van alles samen doen en leren, gebaseerd op jouw behoeften.

Dan is De Vindplek Loosduinen zeker iets om te checken! Bel of app Ray op 0652529404 of stuur een mail naar: raymond.versteegh@gmail.com. Fijn als je meedoet!