Initiatieven

De Vindplek Loosduinen – een initiatief voor en door jongeren

Ons doel was: jongeren een plek bieden waarin ze hun potentieel (talent) vinden, zichtbaar maken en inzetten voor maatschappelijke impact. Met De Plek Loosduinen (voorheen Vindplek Loosduinen) verbinden en inspireren we jongeren om met elkaar projecten op te zetten. Voor meer beweging en inclusiviteit in de buurt en ook om meer te ontdekken over eigen talenten en mogelijkheden.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar? Wil je iets vernieuwends doen?

We zoeken jongeren van 15 tot 25 jaar, die zin hebben om samen te ontmoeten, ontdekken en creëren.

Zoek je naar je eigen plek en wil je meer over jezelf ontdekken of werken aan jouw talent? Ben je op zoek naar gelijkgestemde jongeren om mee samen te werken en iets te betekenen voor je directe omgeving, je buurt? Of om samen een project op te zetten–iets dat je leuk vindt voor op school, jouw opleiding of (op weg naar het vinden van) werk?

Hoop je iets te vinden dat past bij je dromen en ook de dromen van anderen? We nemen jou mee op avontuur – door verschillende activiteiten te bieden, waaronder muziek, sport, dans en workshops.

Naast alle activiteiten met muziek, sport en dans wil de organisatie van De Plek Loosduinen ook een dialoog organiseren met de gemeente en welzijnsorganisaties in Den Haag, zodat jongeren aan kunnen geven waar ze behoefte aan hebben en de organisaties aangeven wat ze voor jongeren kunnen betekenen. Meer informatie kan worden opgevraagd bij; contact@kraayenstein.nl