Bianca Bernecker – Bedenker van “De Vindplek

Presentatie Nationaal bibliotheek congres 2018. Ik wil mensen helpen groeien vanuit de kracht van het onderzoeken, ontmoeten en verbinden.

Wat mij beweegt is het zichtbaar maken en benutten van potentieel. Organisaties, teams en mensen in hun (unieke) kracht zetten en vorm geven aan vernieuwing.

Ik heb veel ervaring met thema’s als (team) effectiviteit, gedrag, leiderschap en cultuur in een internationale context. Eigenlijk leer ik vooral van alle mensen die ik ontmoet. Daar ben ik het meest dankbaar voor.

Raymond Versteegh, Samenwerkingspartner en oprichter Inspiratiehuis voor Dwarsdenkers

Is optimistisch verbinder en performance coach. Ook facilitator, trainer en sociaal ondernemer. “Als je met alle aandacht, open en nieuwsgierig, er voor de ander bent en voor jezelf, ontstaat de magie.” Ray houdt van outdoor sport, psychologische misdaadseries, natuurwandelingen, online chess en Formule 1 Racing.

Esther Langen, Samenwerkingspartner en Oprichter Coöperatie Eva

Maakt de wereld graag een stukje mooier en streeft onbekommerd naar het ideale. Vol ideeën, ondernemend en een doorzetter. Fondsenwerver, initiatiefnemer, coördinator van mooie projecten – ver weg en dichtbij. Esther houdt van creativiteit en de openheid en spontaniteit van kinderen en jongeren.

Ricardo Buitinga, Samenwerkingspartner & eigenaar Balans Communicatie

Is een gepassioneerd trainer en uitzonderlijk verbinder. “Elke ontmoeting kent verrassingen. Het stimuleert je om naar jezelf te kijken en steeds weer nieuwe inzichten te vormen.” Ricardo houdt van sportklimmen, wandelen in het bos en op het strand, espresso en het vinden van betekenis en betrokkenheid in de spontane ontmoeting.